Travelking.cz - recenze

4.5 z 5 hvězdiček (celkem 4291 hodnocení)

91 %

4291 hodnocení

5

3322x

4

698x

3

169x

2

38x

1

62x

Vypnout filtr
Seznam je omezen pomocí filtrů: Jen hodnocení s textem.
  • Vše bylo okamžitě vyřízeno. Děkuji.

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

  • Nevim
    3 den po objednání jsem nemohla poukaz v hotelu Bax zrušit i když termín mám až za půl roku a travelking byl ochotný.

    60 % 3.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem spíše spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 8.4.2021

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    V případě, že je na poukaz vytvořená závazná rezervace u poskytovatele pobytu (hotelu/penzionu), musíme se řídit primárně storno podmínkami poskytovatele. Vždy se ale snažíme zákazníkům pomoci v komunikaci s poskytovatelem a nabídnout alternativní řešení, pokud je to z naší strany možné.
    Děkujeme za pochopení.
    S pozdravem,
    Travelking

  • Výběr z pohodlí domova

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 8.4.2021

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v Horském hotelu Vidly. Budeme rádi, když u nás i příště naleznete svou ideální dovolenou.
    S pozdravem,
    Travelking

  • Pro mně je výhoda, když někam jedu, nemusím se o nic starat, jen o svoji dopravu. Obchod mně nabídl účinnou pomoc při komunikaci s hotelem a prakticky mně sjednal data příjezdu, pobytu a odjezdu. Neumím polsky ani dostatečně anglicky. Objednat termíny bych nedovedla.
    Ne vše probíhalo k mojí spokojenosti

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 8.2.2021

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v Hotelu Fortuna. Budeme rádi, když u nás i příště naleznete svou ideální dovolenou.
    S pozdravem,
    Travelking

  • široký sortiment

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 25.1.2021

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking.

  • OK
    -------------------

    90 % 4.5 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 11.1.2021

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v Penzionu V Zahraničí. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking

  • OK.
    ------------

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 11.1.2021

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v Karmon Park. Budeme rádi, když u nás i příště naleznete svou ideální dovolenou.
    S pozdravem,
    Travelking

  • OK
    --------------

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 11.1.2021

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v Penzionu u Tesařů. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking

  • OK
    --------------

    90 % 4.5 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 11.1.2021

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v Penzionu u Maryny. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking

  • OK
    -----------

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 11.1.2021

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v hotelu Marie-Luisa. Budeme rádi, když u nás i příště naleznete svou ideální dovolenou.
    S pozdravem,
    Travelking

  • Nemohu ještě hodnotit.

    90 % 4.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

  • Ne

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 21.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking.

  • Jednoduchost a rychlost
    Ne

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 21.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking.

  • V tomto hotelu jsme byli již 2 x byli jsme nad míru spokojeni. Majitelé jsou úžasní ,proto se tam rádi vracíme.

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 14.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem. Budeme rádi, když u nás i příště naleznete svou ideální dovolenou.
    S pozdravem,
    Travelking

  • Welnes super

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 10.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v hotelu Danubius Health Spa Resort Bük. Budeme rádi, když u nás i příště naleznete svou ideální dovolenou.
    S pozdravem,
    Travelking

  • Nakup probehl v poradku, ale jsem velmi nespokojena s darkovym balenim voucheru. Kupovala jsem voucher pro rodice jako darek pod stromek. Oproti konkurenci je cena dvojnasobna - 129Kc, takze clovek ocekava kvalitu. Bohuzel.. Samotna obalka s voucherem je sice hezka, ale zabalena byla do obycejne papirove obalky, ktera se cestou pokrcila a v ni i samotna darkova obalka. A pak, popis pobytu na papire, ktery je soucasti darkoveho baleni musel delat opravdovy diletant - fotka ubytovani, ktere je opravdu krasne, byla orezana tak, ze je videt pouze kousek strechy domu (penzionu) a nebe. Opravdu vypovidajici fotka. Dost me to nastvalo a tak jsem si fotku vytiskla sama a prilozila do obalky.

    60 % 3.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem spíše spokojen(a).

  • není

    90 % 4.5 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 10.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v Beskydském hotelu Relax. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking

  • Velký výběr dovolených a přijatelné ceny
    ne

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 10.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi službami. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking.

  • Pohoda výborný personál

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 10.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v hotelu Džbán. Budeme rádi, když u nás i příště naleznete svou ideální dovolenou.
    S pozdravem,
    Travelking

  • objednávka z domova
    vše v pohodě

    90 % 4.5 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 10.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v hotelu Pelikán. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking

  • Hlavně sleva
    Není nic

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatelka byla s prodejcem velmi spokojena.

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 10.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v Astoria Hotelu & Medical Spa. Budeme rádi, když u nás i příště naleznete svou ideální dovolenou.
    S pozdravem,
    Travelking

  • Dobré ubytování za rozumnou cenu

    70 % 3.5 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem spíše spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 10.12.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v penzionu Nino Espresso. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking

  • Ještě jsem nevyužila,tak nemůžu zatím hodnotit
    Není zatím nic

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

  • Velmi spokojená.
    Vše v pořádku.

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 24.11.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v hotelu Bílý Hořec. Budeme se těšit na další spolupráci.
    S pozdravem,
    Travelking

  • všechno super!!

    100 % 5.0 z 0 - 5 hvězdiček. Travelking.cz Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi spokojen(a).

    Reakce serveru Travelking.cz ze dne 24.11.2020

    Dobrý den,
    děkujeme za Vaše hodnocení.
    Těší nás, že jste byli spokojení s Vašim pobytem v hotelu Orient Palace. Budeme rádi, když u nás i příště naleznete svou ideální dovolenou.
    S pozdravem,
    Travelking

Načítám...