Když vezme maso do rukou profík, je to radost. Dozlatova opečená kůrčička ochucená česnekem, chilli nebo bylinkami. Vevnitř je tenhle vypečený kousek měkoučký a ukrývá spoustu lahodné šťávy. Už se vám sbíhají sliny? Tak přestaňte snít a vyberte si, kam na něj vyrazíte.
od 159 Kč
od 629 Kč
od 279 Kč
od 1 299 Kč
od 699 Kč
od 649 Kč
od 269 Kč
I když náš oblíbený tatarák pochází ve skutečnosti z Francie, tak trochu jsme ho v Česku adoptovali. A dovedli k dokonalosti. Tak, aby krásně doplňoval večery s přáteli, orosené půllitry skvělého českého piva a měl pořádný říz. Kdy jste měli tuhle hospodskou specialitu naposledy?
od 399 Kč
od 449 Kč
od 219 Kč
od 299 Kč
od 399 Kč
od 159 Kč
od 199 Kč
Znáte někoho, kdo nemá rád řízek? My ne. A ačkoliv ten od babičky bude vždycky na prvním místě, tušíme, že šťavnaté maso v trojobalu v jedné z dobrých pražských restaurací mu bude šlapat na paty. Tak co, bude se salátem nebo jen tak s chlebem a okurkou?
od 699 Kč
od 459 Kč
od 399 Kč
od 239 Kč
od 449 Kč
Král všech talířů a pokrm pro pravé chlapy nebo odvážné dámy. Hovězí steak. Jídlo, které vás postaví na nohy. Máte v oblibě krvavý nebo si ho raději necháte trochu víc propéct? Dobrý kuchař z něj v obou případech dokáže udělat lahůdku rozplývající se na jazyku.
od 759 Kč
za osobu
od 249 Kč
od 459 Kč
od 999 Kč
za osobu
od 149 Kč
od 149 Kč
od 199 Kč
od 199 Kč
od 219 Kč
od 229 Kč
od 239 Kč
od 249 Kč
od 249 Kč
od 259 Kč
od 259 Kč
od 349 Kč
od 359 Kč
od 369 Kč
od 379 Kč
od 399 Kč
od 399 Kč