Vyhledat dovolenou
Vyhledat destinaci, místa, typ dovolené, hotel ...
Termín
Počet nocí
Filtrovat, cena, doprava, strava, cestující ...
Filtrovat, město, kategorie ...
Když vezme maso do rukou profík, je to radost. Dozlatova opečená kůrčička ochucená česnekem, chilli nebo bylinkami. Vevnitř je tenhle vypečený kousek měkoučký a ukrývá spoustu lahodné šťávy. Už se vám sbíhají sliny? Tak přestaňte snít a vyberte si, kam na něj vyrazíte.
I když náš oblíbený tatarák pochází ve skutečnosti z Francie, tak trochu jsme ho v Česku adoptovali. A dovedli k dokonalosti. Tak, aby krásně doplňoval večery s přáteli, orosené půllitry skvělého českého piva a měl pořádný říz. Kdy jste měli tuhle hospodskou specialitu naposledy?
Znáte někoho, kdo nemá rád řízek? My ne. A ačkoliv ten od babičky bude vždycky na prvním místě, tušíme, že šťavnaté maso v trojobalu v jedné z dobrých pražských restaurací mu bude šlapat na paty. Tak co, bude se salátem nebo jen tak s chlebem a okurkou?
Král všech talířů a pokrm pro pravé chlapy nebo odvážné dámy. Hovězí steak. Jídlo, které vás postaví na nohy. Máte v oblibě krvavý nebo si ho raději necháte trochu víc propéct? Dobrý kuchař z něj v obou případech dokáže udělat lahůdku rozplývající se na jazyku.