Sgate.cz - recenze

0.8 z 5 hvězdiček (celkem 21 hodnocení)

15 %

21 hodnocení

5

0x

4

1x

3

0x

2

1x

1

19x

Vypnout filtr
Seznam je omezen pomocí filtrů: Jen hodnocení s textem.
  • žádné
    zboží nedodá,peníze nevrací,skrývá se na slovensku a vesele okrádá dál.Nekomunikuje!

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné
    žádné zboží a nevrácené peníze

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné
    neochota,nespolupráce,nekomunikace

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné
    objednal jsem 18.10.2015, zaplatil a dodnes mi ani nevrátili peníze, protože prý už objednané zboží nebylo, a slibují že vrátí peníze, dokonce webovky už přebral jiný majitel a prý my vrátí o 12% částky více za trpělivost a stále nic

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné
    nemám zboží ani peníze

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné
    Jednání majitele J.Pantúčka. Naprosto neprofesionální. Lhář a podvodník. Obchod jednoznačně nedoporučuji!!

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • Žádné, nedodržují obchodní podmínky, nabízené zboží nemají
    Bez zboží, bez údajně vrácených peněz. Nekomunikují. Obracím se na ČOI. Pokud bych mohla, k žalobě bych se připojila.

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné výhody jsem nepoznal
    Dodnes mi nevrátili za zboží OBJ0597 zaplacených 3238,00 kč a tak nemám ani zboží a ani vrácené peníze.,které jsem přeposlal po objednání z mého účtu na účet SGATE a to 13.11. 2016. Asi před deseti dny mi po moc upomínkách oznámil, že peníze posílají a do dnes je na kont nemám. Telefon na zákaznickém centru 606147661 po celou dobu urgencí nikdo nebere a tak nevím proč je uveden k zavolání pro případ informací, když to nefunguje.Nakoupil jsem již dost věcí od jiných prodávajících na internetě a ve dvou věcích jsem po vrácení zboží dostal hned peníze vrácené na můj účet. Až od ZGATE po oznámení ,že objednané zboží už není a že mi peníze budou vrácené,stále peníze mi nebyly vrácené To mi připomíná jednání jak ti šmejdi, co prodají špatné zboží a nechtějí za vrácené zboží vrátit...

    40 % 2.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • objednáno a zaplaceno 18.10.2015 a dnes 29.12.2015 stále nedodáno

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné
    Pozor! Společnosti SGATE.CZ se vyhněte! Nic u nich neobjednávejte ani nenakupujte. Jen slibují, pokud tedy máte to štěstí a dovoláte se jim. V opačném případě je komunikace s nimi na bodu mrazu. Zaplatíte-li předem a zboží pak neobdržíte (aniž by vás o tom informovali), peníze už asi neuvidíte. Podáváme trestní oznámení a podnět na ČOI za podvod.

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • nabízí slušné zboží za slušnou cenu
    zákaznický servis se s vámi nebaví, nebere telefony prostě nekomunikuje. Máte li problém, vaše blbost. Vždy jsem se dočkal nějaké reakce až po tom, co jsem pohrozil osobní návštěvou, nebo podáním trestního oznámení. Pan majitel je sice slušný člověk, ale asi výběr zaměstnanců nechává na někom jiném. Slušné zboží, slušné ceny, i dodání není nejhorší, jen člověk nesmí mít nějaký problém. Naši věc jsme řešili 2měsíce. Co dodat....v žádném případě nedoporučuji, pokud možno vyhnout se obloukem.

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žadne výhody
    Zboží objednane a zaplacene 18.10.2015 ,doba dodáni měla byt do 5.dnů,Do dnešního dne žadne zboží nedorazilo. Obchod by jste měli stahnout ze své nabídky obchodů. Obracím se na ČOI

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné
    absolutně nedůvěryhodný obchodník, naprosto bez reakce na e-maily a telefony, od 16.10. do 16.12.2015 nebylo zaplacené zboží doručeno

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • Měsíc čekám na zaplacenou objednávku OBJ0579 a nic. Je to podvod?

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • Lidi by měli utíkat od tohoto obchodníka. Divím se, že slevové portály ho pouští na své stránky. Jen si kazí pověst. Objednal jsem si zboží, zaplatil a čekal. Když jsem po delší době žádal peníze zpět ticho po pěšině. Na telefon nereagovali. Štěstí bylo, že jsem měl objednáno přes slevový portál. Tak se podařilo, že mě peníze vrátili. Pak jsem si to zboží objednal přímo u nich a to na dobírku. Opět to samé, tento týden objednávku zrušily, bez vysvětlení.

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel byl s prodejcem velmi nespokojen.

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné
    Objednal jsem a zaplatil zboží, které ani po měsíci nepřicházelo. Telefon nebrali, na e-mail neodpovídali, když jednou náhodou telefon vzali, tak lhali že zboží odeslali, bohužel nebyla to pravda. Teprve když jsem napsal e-mail, že podám trestní oznámení a oznámím to ČOI, vrátili peníze na účet. Nikomu tento e-shop nedoporučuji!

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • Oprava předchozí recenze, zboží bylo zaplaceno 17.10.2015 :-(

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • Zboží jsem zaplatil 17.11.2015 s tím, že mělo být doručeno do pěti dnů. Do Dnešního dne 16.11.2015 zboží nemám a portál nereaguje, na emailové zprávy a můj telefon nebere.

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • žádné
    Odstoupil jsem od kupní smlouvy vrátil jsem zboží do 14 dnů a do dnešního dne nemám peníze na účtě. Obchod Sgate na e-maily nereaguje. Předám tuto věc České obchodní inspekci a dám trestní oznámení na Poilcii Dejte si pozor, asi to budou podvodníci !!!

    20 % 1.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • Dlouhá doba dodání nenabízí žádné výhody.
    Od 19.10 do 3 - 5 .11 je dost dlouhá doba na dodání zásilky

    10 % 0.5 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem velmi nespokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení
  • Velice nízká cena, rychlé doručení
    Přeprava pouze Českou poštou

    80 % 4.0 z 0 - 5 hvězdiček. Uživatel(ka) byl(a) s prodejcem spíše spokojen(a).

    Zobrazit celé hodnocení Sgate.cz Zobrazit celé hodnocení

Načítám...